Gulddagar för att sälja i butik – Så mycket ökar försäljningen av livsmedel.

Countervailing measures in pandemic. Grocery shopping.

Många branscher har det tufft på grund av COVID-19. Enligt Expressen så ökar Ica-butikerna och livsmedelsvarumärken i butik sin omsättning och gör kanonvinster. Förra året var bra. Det här året kommer slå alla rekord.

Effekterna av coronasmittan uppskattas till plus 3,4 procent. Det man sett är att kunderna dumpar restaurangerna och hellre äter hemma. Även många ungdomar och vuxna har hjälp till att handla till de äldre som inte kunnat gå ut och handla. Fler kunder i butikerna har även visat sig handla mer per person än tidigare, fler tar hem sig mer produkter.

Ett exempel är Ica Maxi Stormarknad i Jönköping som omsatte otroliga 704 miljoner kronor, vid det senaste räkenskapsåret. Nu när försäljningen ökar, ökar även intresset för att sticka ut som varumärke i butikerna. Det finns ingen bättre tid för att göra specialexponering i butik, eftersom ökad exponering kan öka din försäljning jämfört med andra varor med 250%.

Vinn över konkurrenterna på hyllan bredvid och stick ut med ett hyllställ eller en display.

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.