Vi är Sveriges mest effektiva kampanjtryckeri.

Kreativa displayer för små och stora företag.

Displayer

Våra displayställ & butiksställ

ML Display startade för 10 år sedan och har sina rötter ur displaybranschen. Under åren har vi haft ett gott sammarbete med affärer och inköpsorganisationer och tillsammans skapar vi fantastiska display- och butikställ.

Processen att ta fram ett butiksställ kan ta allt från en vecka till ett halvår. Det är mycket man ska veta kan tyckas till en början men många gånger kan mycket information fås genom en enkel skiss på ett papper och lite mått för hur stora produkterna är, samt hur många produkter som önskas vara i stället. För den som är ny och funderar på hur många produkter man ska få in i ett displayställ är en tumregel: varuvärdet bör vara 15 ggr displayställets kostnad. Detta lilla knep kan göra det lättare att se hur priset bör ligga och ibland böver det inte kosta mer för att öka djupet på en hylla så man får in x antal produkter till som ökar varuvärde.

Hand med penna som målar utanför boken

Processen att ta fram ett butiksställ kan ta allt från en vecka till ett halvår

Det är mycket man ska veta kan tyckas till en början men många gånger kan mycket information fås genom en enkel skiss på ett papper och lite mått för hur stora produkterna är, samt hur många produkter som önskas vara i stället. För den som är ny och funderar på hur många produkter man ska få in i ett displayställ är en tumregel: varuvärdet bör vara 15 ggr displayställets kostnad. Detta lilla knep kan göra det lättare att se hur priset bör ligga och ibland böver det inte kosta mer för att öka djupet på en hylla så man får in x antal produkter till som ökar varuvärde.

Butiksställ för kampanjer

Displayställ kan produceras på olika sätt mycket beroende på upplagorna. Standardprodukter brukar oftast ha ett eller två ställ som rullandes beställs under året. Dessa volymerna är oftast på 500-1500. Kampanjmaterial är mer beroende av snabb tillverkning och en flexibel produktion. Det är denna typen av produktion som vi är bäst på. Oftast beställs kampanjmartial 2-3 veckor innan kampanjen börjar. Det förödande för en inköpare är då att mötas av att leveranstiden är 4-6 veckor, som inte är allt för ovanligt.

Det är här vi kommer in i bilden, vi levererar och har gjort detta framgångsrikt i 10 år. Vi är branschens mest växande företag. Och med åren så har vi fått ihop en av de modernaste maskinparken som går att tillgå.

På vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter använda hemsidan antar vi att du godkänner dessa. Du kan också läsa om vår integritetspolicy här.