Vårt löfte.

Innovation

Genom innovation skapas de senaste och modernaste lösningarna

Design

Experter på design och konstruktion gör upplevelsen personlig

Hållbarhet

Alltid med hållbarheten i fokus är alla displayer 100% återvinningsbara

Effektivitet

Med effektivitet inom logistik och produktion når vi era mål

Vårt motto.

Sedan 2007 har vi jobbat efter mottot att kvalité och service innebär en bra produkt och snabb leverans. Detta är något vi sedan starten även levererat och vi har utvecklat vår verksamhet tillsammans med kunderna efter deras behov. Vi en av branschens mest erfarna team, alla experter på sina specifika delar. Tillsammans har vi blivit, och är, en samarbetspartner som du kan lita på, vi kommer leverera en högkvalitativ produkt med leveranstider du inte trodde var möjligt.

Hållbara displayer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

miljömärke_white

FAQ

Detta korta svaret är, Ja. Alla våra displayer är gjorda av 100% wellpapp och är väldigt formbar. Vi har gjort allt från en display som liknar en kaffekopp, till hyllställ och palldisplayer. Kontakta oss så kan vi berättar vi mer!

Det beror på, eftersom alla våra displayer tillverkas på efterfrågan så handlar det alltid om hur du väljer din display ska utformas och vilken upplaga ni tänker er. Skicka gärna en offertförfrågan så återkommer vi snabbt med ett prisförslag. 

När väl produktionen av era displayer har börjat så går det inte att ändra upplagan, men ofta kan upplagan ändras under tiden vi arbetar fram olika prover eller offerter.

Alla våra displayer är tillverkade av 100% återvinningsbar wellpapp från svenska skogen. När det efterfrågas finns det även plastdetaljer, till exempel “spjut” som kan monteras på displayerna

Ja, det finns många varianter här på våran hemsida. Men det är nästan helt omöjligt att visa alla miljoner olika kombinationer och utformningar av ställ vi kan skapa. Kontakta oss så kan vi berätta mer!

En tryckkostnad är den kostnaden det kostar att trycka respektive ark. Verktygskostnaden är de verktyg som krävs för att kunna slutföra eran beställning, ofta är detta en stans formade efter eran display. Verktygen som ni behöver för eran display kan vi spara och ni kan spara in på den kostnaden nästa gång ni beställer samma display! 

Skillnaden på ML Display och andra tryckeri är många. De vi kan är det vi erbjuder, svenskproducerade displayer från Landskrona med ett hjärta för personlig service. Om du vill veta mer om ML Display kan du läsa mer om oss här.

Vi ska optimera våra kunders produktlanseringar, vässa deras marknadsföring och öka deras försäljning. Detta gör vi genom att utveckla, tillverka och marknadsföra skräddar-sydda, innovativa och hållbara exponeringslösningar.