Om oss.

Innovation

Genom innovation skapas de senaste och modernaste lösningarna

Design

Experter på design och konstruktion gör upplevelsen personlig

Hållbarhet

Alltid med hållbarheten i fokus är alla displayer 100% återvinningsbara

Effektivitet

Med effektivitet inom logistik och produktion når vi era mål

Vårt motto.

Sedan 2007 har vi jobbat efter mottot att kvalité och service innebär en bra produkt och snabb leverans. Detta är något vi sedan starten även levererat och vi har utvecklat vår verksamhet tillsammans med kunderna efter deras behov. Vi en av branschens mest erfarna team, alla experter på sina specifika delar. Tillsammans har vi blivit, och är, en samarbetspartner som du kan lita på, vi kommer leverera en högkvalitativ produkt med leveranstider du inte trodde var möjligt.

Hållbara displayer.

Sedan 2021 är vi FSC® certifierade och sedan 2022 säljer vi endast FSC® mix material. Alla våra produkter är tillverkade med material från hållbart skogsbruk. Vi kan även stolt berätta att vår patenterade elipZ ® är nordens enda popup helt utan främmande material som gummi och plast.

Vi tror på att börja där man står, därför har vi ingått i ett samarbete med Landskrona stad, projekt Knut. Projektet innebär att vi välkomnar grundskoleelever till vårt företag för att kunna ta del av arbetsvärlden i deras hemstad. Vi är även med i Landskrona miljöforum. Ett nätverk i Landskrona där företag tillsammans hittar lösningar för att utveckla och göra sina verksamheter mer hållbara.

En del av Mindelon

En del av Mindelon
ML Display är en del av Mindelon, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer. Mindelon-gruppen rymmer ett antal bolag med inriktning på att öka butikers och andra företags försäljning och effektivitet genom att erbjuda värdeadderande lösningar inom Retail. Tillsammans är bolagen verksamma på ett tiotal marknader i Europa. För mer information, besök gärna www.mindelon.com.

Part of Mindelon
ML Display is part of Mindelon, a privately owned Swedish corporate group that acquires, owns and develops technology-based businesses in selected niches. The Mindelon group comprises a number of companies focused on increasing sales and efficiency in retail stores and other companies. Together the companies are active in some ten countries in Europe. To learn more about Mindelon, please visit www.mindelon.com.

FAQ

Detta korta svaret är, Ja. Alla våra displayer är gjorda av 100% wellpapp och är väldigt formbar. Vi har gjort allt från en display som liknar en kaffekopp, till hyllställ och palldisplayer. Kontakta oss så kan vi berättar vi mer!

När väl produktionen av era displayer har börjat så går det inte att ändra upplagan, men ofta kan upplagan ändras under tiden vi arbetar fram olika prover eller offerter.

Alla våra displayer är tillverkade av 100% återvinningsbar wellpapp från svenska skogen. När det efterfrågas finns det även plastdetaljer, till exempel “spjut” som kan monteras på displayerna

Ja, det finns många varianter här på våran hemsida. Men det är nästan helt omöjligt att visa alla miljoner olika kombinationer och utformningar av ställ vi kan skapa. Kontakta oss så kan vi berätta mer!

Vi ska optimera våra kunders produktlanseringar, vässa deras marknadsföring och öka deras försäljning. Detta gör vi genom att utveckla, tillverka och marknadsföra skräddar-sydda, innovativa och hållbara exponeringslösningar.

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.