kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Sedan 2007 har vi arbetat efter mottot att kvalité och service innebär en bra produkt och snabb leverans. Genom innovation, design och hållbarhet levererar vi snabba, unika och svenska displaylösningar med kvalitetsgaranti.  

Har du frågor?

Berätta om dig själv och ditt projekt så kan vi hitta den bästa möjliga lösningen för ditt nästa projekt.

Gillar inte att fylla i formulär? Skicka då till info@mldisplay.se

VanligT ställda frågor

FAQ

Detta korta svaret är, Ja. Alla våra displayer är gjorda av 100% wellpapp och är väldigt formbar. Vi har gjort allt från en display som liknar en kaffekopp, till hyllställ och palldisplayer. Kontakta oss så kan vi berättar vi mer!

Det beror på, eftersom alla våra displayer tillverkas på efterfrågan så handlar det alltid om hur du väljer din display ska utformas och vilken upplaga ni tänker er. Skicka gärna en offertförfrågan så återkommer vi snabbt med ett prisförslag. 

När väl produktionen av era displayer har börjat så går det inte att ändra upplagan, men ofta kan upplagan ändras under tiden vi arbetar fram olika prover eller offerter.

Alla våra displayer är tillverkade av 100% återvinningsbar wellpapp från svenska skogen. När det efterfrågas finns det även plastdetaljer, till exempel “spjut” som kan monteras på displayerna

Ja, det finns många varianter här på våran hemsida. Men det är nästan helt omöjligt att visa alla miljoner olika kombinationer och utformningar av ställ vi kan skapa. Kontakta oss så kan vi berätta mer!

En tryckkostnad är den kostnaden det kostar att trycka respektive ark. Verktygskostnaden är de verktyg som krävs för att kunna slutföra eran beställning, ofta är detta en stans formade efter eran display. Verktygen som ni behöver för eran display kan vi spara och ni kan spara in på den kostnaden nästa gång ni beställer samma display! 

Skillnaden på ML Display och andra tryckeri är många. De vi kan är det vi erbjuder, svenskproducerade displayer från Landskrona med ett hjärta för personlig service. Om du vill veta mer om ML Display kan du läsa mer om oss här.

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.