Konstruktion

Service minded
Alla konstruktioner testas och utmanas för klara av alla påfrestningar som krävs av just din display

Idag så används skogen och wellpapp i allt högre utsträckning i våran vardag och detta skapar också högre krav på vad det är våra produkter ska klara av. Med hållbara konstruktioner med fokus på extrem högkvalitet så är det bara kreativiteten som sätter stopp för hur din display ska se ut härnäst.

Visste du att vi testar alla displayer vi skapar för åt dig, så att du inte behöver det? Efter vi skapat en ritning på eran display, så görs ett prov som vi sedan kan testa ihop med era produkter. Hur bra är inte det?

framtidens displayer

Redo att ta nästa steg in i framtidens konstruktion

Låt oss göra grovjobbet, vi skissar, ritar och testar din displayer så att du inte behöver:

Konstruktion
Produkt

01.

Kontakt

Kom i kontakt med oss och våra rådgivare så börjar du samtala med en av våra experter för att få fram en display som passar just dig!

02.

Modell i 3D

Efter att vi samtalat så vet du exakt vilken displayer och konstruktion som fungerar bäst för just din nästa lyckade kampanj. Nu börjar vi skissa och utveckla din display.

03.

Testning

Innan era displayer skickas vidare till att produceras så testar vi den åt dig, slutresultatet är en fungerande och hållbar display som klarar av dina produkter. 

0 k+
slutförda projekt
0 k+
Tillverkade displayer
0 +
anställda
0 %
återvinningsbara

ta ditt företag till nya höjder

Ta reda på hur du kan öka din försäljning

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.