Boka ett kostnadsfritt strategisamtal

Boka ett kostnadsfritt strategisamtal  där vi visar exempel på hur andra varumärkesägare lyckats med sin marknadsföring i butik och tillsammans diskuterar nya möjligheter för ditt varumärke.

Här är en översikt om vad vi täcker i samtalet

HEMLIGHETEN TILL ÖKAD FÖRSÄLJNING I BUTIK

Vårt mål är att tillsammans ta fram en strategisk handlingsplan för att optimera din produktlansering, vässa din marknadsföring och/eller öka din försäljning. Grunden i detta är att förstå hur konsumenterna fattar beslut i butik och hur olika exponeringar påverkar dessa beslut.

ALLT LJUS PÅ DITT VARUMÄRKE

Vilken roll ditt varumärke och din produktkategori spelar i butiken är avgörande för hur du bäst ska utforma din kampanj, Här diskuterar vi bland annat hur placering, färg och form samt budskap kan få din produkt att att sticka ut i konkurrensen.

STRATEGISK PLAN FÖR DINA PRODUKTER

Vi använder alltid vår samlade kunskap och gedigna erfarenhet i utvecklingsprocessen. Det finns flera olika samarbetsformer för att ta fram en skräddarsydd lösning för just dina produkter, såsom enskilda samtal, enkla workshops eller multifunktionella workshops. Oavsett tillvägagångssätt garanterar vi alltid en strategisk plan anpassad för just dig.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT STRATEGISAMTAL

VI FINNS ALLTID TILLGÄNGLIGA FÖR DIG

Du kommer att få en helt anpassad strategi för att optimera din produktlansering, vässa din marknadsföring och öka din försäljning

Vi använder våra projektledare och designers för att identifiera vad som passar bäst för dig och ditt varumärke.

SE EN VIDEO DÄR EN AV VÅRA KUNDER BERÄTTAR OM SIN UPPLEVELSE

Vi har gjort över 10,000 olika displayer till våra kunder

MATHIAS ÅSTRÖM, REFUEL AB

BOKA ETT KOSTNADSFRITT STRATEGISAMTAL

VI FINNS ALLTID TILLGÄNGLIGA FÖR DIG
Image-CXBQC9B.jpg

Design & Rådgivning

Behöver du hjälp med din första display eller hjälp med tryck till en av dina displayer? Vi finns här för dig. Boka ett kostnadsfritt strategisamtal eller fyll i formuläret här till höger.

Image-CQNLZM4.jpg

Exempel på displayer

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig till med att optimera din produktlansering, vässa din marknadsföring och öka din försäljning

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.