Just nu är allt annorlunda

People Wearing Masks in Business Meeting

Världen står inför en stor prövning i dessa tider. Många branscher tar hårda smällar och blir tvungna till extrema åtgärder. Men det finns ljusglimtar som i att dagligvaruhandeln går väldigt bra. Hyllorna gapar tomma och leverantörerna kämpar med att fylla upp dem igen. Men hur ska du göra med ditt kampanjmaterial nu när du måste jobba hemifrån? Ett produktställ kan kräva lite ”hands-on” för att ta fram. Men du sitter i karantän ute i sommarhuset med frysen full och en internetuppkoppling som går varm.

Lösningen för hur just dina produkter ska gapa tomma i varuhyllan är vår popup-display ElipZ®! Det enda du behöver är ett godkänt bildunderlag (300dpi) i storleken 535×1505 eller 535×1840 mm och vi sköter resten!

I många fall räcker det med att dela ert företags grafiska profil och inom 10 arbetsdagar kan din produkt vara den som flyger ut ur hyllorna! Tänk på att ca 80% av alla beslut som tas av en konsument i butik är baserat på impuls, varför lämna din produkt åt slumpen nu när vi verkligen är i impulsiva tider? Kontakta oss idag! Vi nås på telefon och mail, Skype och Windows Teams.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Det ML Display sticker ut på är hela kedjan, allt från det första provet, test i butik, rätt material i rätt tid och rätt pris.

Mathias Åström
ReFuel AB
Få tips på hur du kan öka försäljningen direkt till mailen

5 hemligheter till ökad försäljning i butik

Denna kostnadsfria rapport avslöjar de mest kraftfullaste affärshemligheterna för att snabbt öka din försäljning och växa varumärken i butik. Få gratis tillgång till vad andra fått betala flera tusentals kronor för att få.