Intervju med projektledare och säljare Alexander Bondesson

Tre snabba frågor med våran säljare Alexander Bondesson som älskar att hjälpa kunderna med unika och personliga lösningar!

Vilken är den vanligaste frågan du får av kunderna?

”Den vanligaste frågan jag får handlar oftast om priset. Mitt svar på den frågan är att det beror hur många upplagor som efterfrågas samt vilka krav på utformningen kunden har. Därefter vet jag mer om vilken kostnad det blir, eftersom vi anpassar våra tjänster efter kundernas enskilda behov!”

Vad är ditt #1 mål med ditt arbete på ML Display?

”Mitt primära mål på ML Display är att hjälpa kunder, nya som befintliga, att ta fram lösningar som hjälper dem att stärka sitt eller sina varumärken. Att alltid finnas behjälplig och nära till hands, vara lyhörd för önskemål och beredd att svara på frågor och komma med förslag, för att tillsammans skräddarsy bästa möjliga lösning för kunden.”

Varför ska man välja ml display?

”Man ska välja ML Display om man vill ha bästa kvalitet på sina produkter, korta leveranstider samt lösningar som garanterat kommer att fungera. Hos ML Display är sträckan mellan produktion och sälj kortare än många av våra konkurrenters, vilket gör att korrigeringar som man tänkas uppstå snabbt kan lösas utan problem…”

Sammanfattningsvis: Kontakta mig på ML Display så hjälper vi till med ökad försäljning i butik!

Du kan alltid nå mig eller mina kollegor genom att klicka på länken här och boka ett samtal den tiden som passar dig bäst. Ni kan också alltid ringa mig eller maila mig genom att klicka på länken kontakta oss.

Vi hjälper dig personligen!

Vill du veta hur du kan öka försäljningen och exponeringen i butik med hjälp av displayer?
Vi skulle gärna vilja visa dig och hjälpa dig med en personlig strategi.

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.