Design

Vi vet att idag är det många som tycker det är svårt att skapa ett tryck eller original som är både kreativt, säljande och snyggt. Oroa dig inte, efter många tusentals olika artwork och designarbeten för olika tryck så kan vi det mesta. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet. Vi är tillverkare av displayer och designbyrå på ett och samma ställe!

När du ser filformat som .EPS, .PSD och .TIFF, skapar det bara en klump i magen? Inte alla vill gå till en designer eller har tiden att tänka ut alla olika filformat, mått och vara kreativ på en och samma gång. Låt oss designa åt dig, vi är din one-stop-solution! 

design avdelning
Tänk dig en tillverkare som också har en designer på plats. Det är vi på ML Display!
framtidens displayer

Redo att ta nästa steg in i framtidens konstruktion

Låt oss göra grovjobbet, vi skissar, ritar och testar din displayer så att du inte behöver:

Konstruktion
Produkt

01.

Kontakt

Kom i kontakt med oss och våra rådgivare så börjar du samtala med en av våra experter för att skapa en display exakt så som du vill ha den!

02.

Design

Nu påbörjas arbetet med skapa din design efter vad du önskat, här finns det bara fantasin som sätter gränser.

03.

Artwork

Du kommer få möjligheten att förändra eller godkänna ditt artwork som kommer att skickas till dig. Efter du godkänt ditt artwork kommer vi påbörja produktionen! 

0 k+
slutförda projekt
0 k+
Tillverkade displayer
0 +
anställda
0 %
återvinningsbara

ta ditt företag till nya höjder

Vilken display och design vill du skapa?

Vi hjälper företag med exponering, displayer och ökad försäljning i butik utan krav på design, kvantitet och utformning.