Vi är Sveriges mest effektiva kampanjtryckeri.

Kreativa displayer för små och stora företag.

Partsiell lack

Ibland ställs vi inför situationer när kundens önskan inte direkt rimmar med prisbild för verkligheten. Ett känt kaffekapselföretag kontaktade oss och ville ha olika upplagor på elipzer. Allt från 1000 till en upplaga på 200. Problemet vara att ordern på 200 st var ett mått som inte var optimalt att producera i offsetvärlden, det gav allt för mycket spillt material. Normalt så är detta inga problem då vi kan själva trycka digitalt. Men nu var det partisellack med på offsetupplagorna. Men med lite justeringar och nya lagermasker så stod vi tillslut med två tryckfiler framför vår HP15500. Den ena körde vi med matt finish och den andra i vår karakteristika SuperGloss.  Resultatet blev ett slående resultat med matt bakgrund och produkter i fantastisk gloss som verkligen ”popade” ur pop-upen. Lite extra jobb för reproavdelningen men vi kunde ge kunden en produkt som alla kan vara stolta över.

  Resultatet är bättre än vad jag kunnat drömma om, vi vill verkligen nå ut till kunderna att denna möjlighet finns till upplagor som tidigare inte gjort det möjligt. Möjligheten att få sitt produktställ/ Pop-up att verkligen stå ut ökar verkligen med möjligheten att välja en matt eller glossy finish. Och detta är lite av det bästa av bägge världarna  

- Jesper Ljunggren, ML Display

Partsiell lack av ML Display
Partsiell lack av ML Display närbild

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

På vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter använda hemsidan antar vi att du godkänner dessa. Du kan också läsa om vår integritetspolicy här.