Vi är Sveriges mest effektiva kampanjtryckeri.

Kreativa displayer för små och stora företag.

10,6 kvm

Ett ställ med 10,6 kvm ren tryckyta kan vara prövande för många produktioner. De flesta fabriker jobbar med ett 1620x1200 standardark vilket inte ens ger 2 kvm. Så hur ska man på ett rimligt sätt producera något som är 5 gånger så stort, utan att behöva jobba med 5 - 7 olika tryckta ark? Lösningen är en storformatet 3200x1600. ML Display har rustat för detta både på trycksidan men också på efterbearbetningen med ett digitalt skärbord. Båda maskinerna är helautomatiska vilket gör att det kan köra i sin ensamhet när personalen är hemma. På morgonen så möts de sen av nytryckta och nyskurna ark redo att bli slutmonterade.

Det är denna möjligheten som gjort att vi tillsammans med Adare kan tillsammans förse deras kunder med kreativa lösningar som kan bli verklighet på ett snabbt och relativt enkelt sätt. Adare är en god kund till oss och vi värnar om att de ska känna att vår expertis och service är här för att de ska kunna hjälpa sina kunder matt maximera sin försäljning.

Hur blev produkten som var 10.6 kvm då? Den stoltserar vi med sedan länge med på hemsida men här kommer den igen.

10,6 av ML Display

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

På vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter använda hemsidan antar vi att du godkänner dessa. Du kan också läsa om vår integritetspolicy här.