Vi är Sveriges mest effektiva kampanjtryckeri.

Kreativa displayer för små och stora företag.

Våra produkter

Varje varumärke har en själ. Ett unikt uttryck som framkallar känslor och drömmar, skapar effekter och bekräftar bilden. De förtjänar alla att visas på ett sätt som framhäver deras personlighet och bekräftar upplevelsen av betraktarens ögon. Med över 35 års erfarenhet som producenter inom grafiska industrin kan vi med gott samvete säga att vi är ett av de bästa alternativ för att få just er produkt att synas på rätt sätt. Även om du behöver 50 produktställ till en kampanj, eller 1500 som en rullande order, är vi rustade för att hjälpa dig och ditt företag.

Produkt

Materialet gör skillnad

Ett produktställ kan vara många saker. Se ut på många olika sätt och vara konstruerade i många olika typer av material. Vi jobbar med två typer, well och kartong. Dessa två material kommer från svenska skogar och är lätt att återvinna när väl butikerna inte har behov för dem längre. Materialvalet gör även att vi kan leverera en färdig produkt med få produktionsdagar. Samt att det färdiga stället är av lätt vikt, vilket underlättar för alla som ska hantera det.

Produkt

Vilket produktställ ska man välja?

Vilket produktställ man ska välja är mycket beroende på vad är det för produkt som ska marknadsföras. Är det en tävling så är en standee enklaste sättet som verkligen drar ögonen till sig. Om du säljer produkter som hänger på spjut så är det självklara valet ett spjutställ.

Ett golvställ är bra att välja om produkterna man har är lite tyngre. Men fungerar väldigt bra till alla produkter som kan stå. Reboard ställ är en mer semipermanent lösning. Om du vill att dina produkter ska stå en längre tid i stället eller om det är väldigt tunga. Reboarden kan fås i alla olika modeller men det är ett bra sätt att marknadsföra sig med då det är slitstark och helt miljövänligt.

På vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter använda hemsidan antar vi att du godkänner dessa. Du kan också läsa om vår integritetspolicy här.