Vi är Sveriges mest effektiva kampanjtryckeri.

Kreativa displayer för små och stora företag.

Käpphästar

Hur hänger man med de nya trenderna? När en banal leksak från ens barndom, som vi alla har någon form av relation till, gör comeback för att dra igång en rörelse som inkluderar över 10 000 aktiva utövare. Ibland så springer tiden ikapp och förbi. Men våra kära vänner på Panduro är inte långsamma på att hoppa på denna nya trend. Som deras leverantör så hjälper vi såklart till när en ny produkt ska lanseras. Deras Idé var klar. En halvpallsdisplay som skulle innehålla möjligheten till att hänga saker på spjut, speciallåda till böcker, djupa lådor och en speciell hålanordning för själva hästarna, sen slänger vi in en skylt på det! Allt detta med en stor stallkänsla. Käpphästen är här för att stanna! Det ”normala” med ett halvpallsställ är att den oftast är ganska luftig. Det är ett format som är vanligt bland dryck och brödexponering vilket får den mer att verka som en ”ram” till mycket produkter. Panduros idé var mer en helt egen hylla.

  Panduro ser verkligen möjligheten att lyfta fram en ny produkt med flera underprodukter i en snygg förpackning. Samt på ett enkelt sätt presentera detta för deras kunder. De har verkligen förstått hur man effektivt kan utnyttja ett wellpappställ. Det är kul med sådana kunder!  

- Magnus Lindgren

Vi är glada över att få vara en del av Panduros ”Hobby Horse” projekt och kan vår golvdisplay hjälpa någon att hitta en ny hobby så är det värt allt slit alla dagar i veckan.

Käpphäst av ML Display
Käpphäst av ML Display

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

På vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter använda hemsidan antar vi att du godkänner dessa. Du kan också läsa om vår integritetspolicy här.